Informatie

Informatie

Over ons

Uitgeverij Début startte in 1993 met het uitgeven van fotojaarboeken voor eindexamenkandidaten in het voortgezet onderwijs. Om de tijdsinspanning voor de scholen tot een minimum te beperken begeleiden wij de redactie, doen wij de opmaak en verzorgen het uiteindelijke drukproces. Dankzij adverteerders kunnen wij dat voor heel acceptabele prijzen doen.

Naast de fotojaarboeken hebben wij ook veel ervaring in het maken van veel andere, schoolgerelateerde producten zoals reünieboeken en schoolgidsen.

Uitgeverij Début werkt met een team van zeven specialisten die inmiddels de ervaring van honderden jaarboeken en andere producten op hun naam hebben staan.
Image

Jaarboeken

Een jaarboek is inmiddels een begrip in Nederland. Leerlingen krijgen het overhandigd bij hun diploma-uitreiking.

Advies

Wij geven graag advies en kunnen de school ondersteunen met het begeleiden van de redactie. De redactie kan bestaan uit een (aantal) docent(en) en/of examenleerlingen.


This image for Image Layouts addon

Een handige gids vol met interessante informatie zoals gedragsregels, lestijden, vakanties, docentengegevens, waarden en normen etc.

Gidsen
This image for Image Layouts addon
Wij kunnen een op maat gesneden en betaalbare schoolagenda voor leerlingen boordevol eigen informatie en fotomateriaal verzorgen.
.
This image for Image Layouts addon
Komt er een belangrijke mijlpaal aan, is een docent al lang in dienst of is er iets anders te vieren? De afgelopen jaren hebben wij voor meerdere scholen een jubileumboek mogen verzorgen.
.
This image for Image Layouts addon
Een kalender vol informatie, herkenbaar fotomateriaal en belangrijke data voor ouders en leerlingen.
.