Pluimen

Tijdens de diploma-uitreiking wordt aan onze examenkandidaten een fotojaarboek uitgereikt. Een waardevol boek vol foto- en tekstmateriaal om de herinnering aan hun schoolperiode ook voor latere jaren in stand te houden. 

De school biedt u nu de mogelijkheid om, tegen betaling, uw kind(eren) in het jaarboek door middel van een persoonlijke boodschap en eventueel voorzien van een foto te feliciteren met het behalen van het diploma. De kosten zijn 5 euro voor een kleine foto, 10 euro voor een grote foto en voor de tekst 21 eurocent per teken. Daarnaast rekenen we 1 euro opstartkosten. Een deel van de opbrengsten gaat naar het jaarboek of wordt aan een goed doel geschonken. De te plaatsen foto mag niet groter zijn dan 10mb.
Image

Wilt u er op letten dat de naam van de geslaagde in uw felicitatietekst voorkomt, dit om te voorkomen dat de geslaagde niet weet dat uw felicitatie voor hem of haar bedoeld is. Mocht er enige twijfel bestaan omtrent het wel of niet slagen van uw kind, dan adviseren wij u een leuke, positieve, lieve tekst/foto te plaatsen zonder de woorden ‘geslaagd’ of ‘gefeliciteerd’ te gebruiken. Als u een foto plaatst, raden wij u aan om niet de schoolpasfoto te gebruiken maar een foto uit uw privé-collectie. De schoolfoto wordt namelijk al geplaatst in het jaarboek. Uw felicitatie zal in alle jaarboeken van die school geplaatst worden en niet alleen in het persoonlijke jaarboek van uw kind. Indien de school van uw kind er niet meer bij staat, hebben wij de pluim helaas moeten sluiten dit in verband met de planning naar de drukkerij.

Via onderstaand scherm kunt u door het menu gaan; bij het 2e scherm graag uw gegevens inzetten, waarbij uw mail en telefoonnummer belangrijk zijn indien er iets bijzonders is aan de pluim; bij het 3e menu kunt u betalen via Ideal. U ontvangt altijd een bevestiging! Zo niet, dan graag contact opnemen met ons.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Maximaal 10mb
Ongeldige bestand en/of een te groot bestand. Een bestand mag niet groter dan 10mb zijn.
0,00

Voorbeeld

Van harte gefeliciteerd!
Trots op jou

Je bent een
topper!

Van harte gefeliciteerd!
Trots op jou

Van harte gefeliciteerd!
Trots op jou

Van harte gefeliciteerd!
Trots op jou

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
U dient de checkbox aan te vinken voor u verder kunt!
Ongeldige invoer

Veel gestelde vragen

Hoe groot moet de foto minimaal zijn?
Minimaal 100 kb